Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

2016-11-04

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Lerum i söder.

Syftet är att sprida information om ledningsunderhåll och ledningsförnyelse, samt visa hur smarta digitala verktyg kan förenkla och framtidssäkra VA-kontorens verksamhet.

De två första dagarna, som genomfördes i Piteå och Örnsköldsvik, blev mycket uppskattade. Några omdömen:

"Intressant och lärorikt."

"Bra att träffa kollegor i branschen samt att få en orientering i det senaste."

"Föredragen vävdes ihop på ett bra sätt och det som berördes var verklighetsnära. Det som behandlades kan appliceras på problem i vardagen."

De fyra teknikdagar som återstår genomförs i Borlänge, Nacka, Växjö och Lerum. Den som är sugen på att deltaga kan anmäla sig här.

« Tillbaka

Nytt från oss

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-09-09

Vi söker en entreprenadsäljare till Stockholmsregionen

Scandinavia VA-Teknik förstärker sin marknadsnärvaro i Stockholmsregionen. Vill du bli en del av en expansiv division?

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

2016-05-24

Vi söker en Anläggningstekniker-VA-tekniker

Scandinavia VA-Teknik förstärker sina produktionsteam i Sverige med ytterligare en tekniker. Som tekniker ingår du i ett team bestående av 5-8 kompetenta medarbetare. Teamet utför lednings-förnyelse på plats hos våra kunder. Projekten varierar i omfattning och tid, arbetet är förlagt till olika orter i Sverige

Vad andra säger om oss

”Miljöaspekten är viktig för oss. Därför väljer vi schaktfri teknik när det går eftersom utsläppen blir mindre. Vi samarbetar gärna med Scandinavia VA-Teknik; då vet vi att allt flyter på. Vi är mycket nöjda med deras arbete.”

Tomas Lindberg, Skövde kommun