Vi söker Entreprenadingenjör

2017-12-11

Är du ingenjör och vill jobba i ett av Sveriges ledande företag inom rörnätsförnyelse? Hos oss uppstår framgång genom förtroendefulla samarbeten och god kommunikation. Vi erbjuder dig ett fritt arbete med utrymme att växa både som person och inom yrket.

Placering är Växjö.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som entreprenadingenjör spänner ditt ansvar över ett brett område där du ofta fungerar som en sammanhållande länk. I nära samarbete med säljare, leverantörer, beställare och projektledare blir du den som skapar förutsättningar för effektiva och konkurrenskraftiga projekt.

Vidare är dina arbetsuppgifter att hantera förfrågningsunderlag, offentliga upphandlingar, direktupphandlingar och avrop mot ramavtal. Tillsammans med säljare och projektledare ansvarar du även för att ta fram underlag och kalkyler till anbud, beredning och planering av projekt samt uppföljning av projekt och efterkalkyler.

Du förväntas ständigt arbeta för att förbättra processer och rutiner. Du rapporterar direkt till vd.

Din profil
För att lyckas i denna strategiskt viktiga roll tror vi att du är en person med god initiativförmåga som drivs av att såväl leda som att gå i mål med dina projekt. Du brinner för affärer och att skapa hållbart företagande samtidigt som du alltid är lyhörd för kundernas behov. Din omgivning uppfattar dig som en prestigelös och jordnära person med förmåga att skapa goda relationer.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
• civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, industriell ekonomi, väg-och vattenbyggnad eller motsvarande
• god kunskap inom kalkyl och anbudsarbete
• god kunskap inom produktionsekonomi
• god kunskap inom projektledning
• med fördel kunskap inom offentlig upphandling, LOU
• med fördel kännedom om regler såsom entreprenadjuridik, AB 04, AF och AMA-anläggning
• god datavana
• goda språkkunskaper i svenska och engelska

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 7 januari, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Svatek har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cornelia Gustafsson på telefonnummer 0470-32 38 34.

Kontaktpersoner

Cornelia Gustafsson

0470-32 38 34

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-07

Referensnummer

5829

 

« Tillbaka

Nytt från oss

2017-12-11

Vi söker Entreprenadingenjör

Är du ingenjör och vill jobba i ett av Sveriges ledande företag inom rörnätsförnyelse?

2017-11-29

Vi söker reliningstekniker

Svatek utökar sitt produktionsteam och söker två nya reliningstekniker.
Vill du bli en del av vårt team?

2016-11-04

Lyckad inledning för teknikdagar kring ledningsnät

Under oktober och november genomför Aarsleff, Scandinavia VA-Teknik, Svapipe och VA-utveckling ett antal teknikdagar i hela Sverige, från Piteå i norr till Växjö i söder.

2016-06-07

Teknikdagar 2016

Smart informationslagring, förebyggande ledningsunderhåll och schaktfri förnyelse är självklarheter för den som vill få mest för pengarna. Men det gäller att ha rätt kompetens och veta vilka genvägar som finns. Våra teknikdagar ger dig just den kunskap du behöver.

Vad andra säger om oss

”Miljöaspekten är viktig för oss. Därför väljer vi schaktfri teknik när det går eftersom utsläppen blir mindre. Vi samarbetar gärna med Scandinavia VA-Teknik; då vet vi att allt flyter på. Vi är mycket nöjda med deras arbete.”

Tomas Lindberg, Skövde kommun